Vill du veta mer? Ring oss på: 0480-27580

Däckhotell och Däckservice i Kalmar

Däckhotell hos oss är mer än bara däckförvaring. Som kund hos oss får du dina däck rengjorda och vi kontrollerar även mönsterdjupet för att se när det börjar närma sig ett däckbyte. Förutom detta så ser vi även till att däcken är fria från vägsalt och övriga föroreningar. När däcken väl är rengjorda så förvarar vi de i optimal miljö, det vill säga både torrt och mörkt så att de håller så länge som möjligt. På så sätt får dina däck en heltäckande service i vårt däckhotell och du som kund får tid åt annat än att leta förvaring åt dina däck, Vill du slippa allt detta och samtidigt frigöra lite utrymme i förrådet där hemma så hjälper vi dig mer än gärna.

Däckhotell – priser

Vår filosofi är att erbjuda service av hög kvalitet till marknadens bästa priser. Vi älskar däck och har kompetensen samt erfarenheten för att dina däck ska må bra, nya som använda. Våra priser är som följer.
Däckhotell från 700 kr per säsong. Vid säsongsförvaring är däcken försäkrade, tvättade och besiktigade. Vi informerar även ifall slitaget är så stort att däcken behöver bytas ut.
Välkommen att kontakta oss redan idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa dina däck till en längre livslängd samtidigt som du slipper utföra däckbyte och bära på smutsiga däck och hjul till förrådet.